Teleda tainstallation

El-Firma Knud Jørgensen i Randers har stor og bred erfaring med installationer til alt indenfor teledata. Vi tager os af enhver del af arbejdet med installation til teledata, og vores kunder kan altid regne med ordentligt udført arbejde fra start til slut. Vi trækker kabler, vi monterer dataudtag, i det hele taget tilbyder vi helhedsløsninger af topkvalitet. Med vores store erfaring kan kunderne altid regne med et resultat, der både sikkerhedsmæssigt og funktionelt er i top. Vores installationer virker - med det samme, og i lang tid fremover. Kvalitet er vores varemærke.

Enhver opgave indenfor teledata installation

Vi udfører teledata installation såvel for private kunder, som for erhvervskunder af mange slags, og tillige for offentlige institutioner. Vi yder altid en høj service, vi lytter til kundernes ønsker og giver rådgivning med afsæt i vores professionelle ekspertise. Sammen finder vi den bedste løsning for installation til teledata, og vi klarer enhver opgave, også de mest komplicerede. Vi tilbyder alt indenfor datanetværk, og vi har stor ekspertise indenfor ABA-anlæg (automatisk brandalarm).

Teleda tainstallation for landbrug

Indenfor af gruppen af erhverskunder er vi især specialister, når det gælder teledata installation til landbrug. I landbruget er det særlig vigtigt, at teledata installationerne fungerer optimalt, at systemet altid er funktionsdygtigt. El-Firma Knud Jørgensen har over 30 års erfaring, når det gælder teledata installation til landbrug. Vi er førende, både når det gælder installationer til nybyggeri og ved vedligeholdelse af eksisterende installationer. Vi klarer de fleste opgaver til landbrug, lige fra ventilation, over foderanlæg, til korntransport. 

Kontakt El-Firma Knud Jørgensen

Kontakt os for en snak om dine behov for installation til teledata, på telefon 86441322 eller e-mail: elfirma@knud-jorgensen.dk

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser på​ Facebook

Firmanavn & CVR

​El-Firma Knud Jørgensen

CVR: 27475760

Adresse

Amtsvejen 99, Mellerup
8930 Randers NØ

Medlem af