Belysning og Styring i Randers og omegn

Belysning og ​Styring i Randers

​Hjemlig hygge samt effektivitet og arbejdsglæde på arbejdspladsen kommer ofte af den belysning, vi vælger. Den rette belysning kan derfor være med til at sikre trivslen i både boligen, institutionen og virksomheden.
El-firma Knud Jørgensen ved Randers har mange års erfaring med belysning og elektriske installationer, og vi rådgiver gerne om de mest optimale løsninger indenfor belysning.

Vi leverer belysning til både private, virksomheder og offentlige institutioner i Randers og omegn, og uanset om du har brug for hjælp til en lampe, der skal hænges op i din bolig eller en komplet belysningsløsning på kontoret, kan vi som professionel el-installatør hjælpe dig.

Intelligente belysningsløsninger

El-firma Knud Jørgensen ved Randers leverer intelligente belysningsløsninger, som kan være med til at sænke elforbruget og samtidig skabe perfekt belysning både ude og inde.

Det kan fx være udendørsbelysning på facaden, ved hoveddøren eller langs havegangen og indkørslen, som kan kobles sammen med en automatisk tænd/sluk-mekanisme, der byder dig og familien velkommen hjem og samtidig skræmmer ubudne gæster væk.
Kontakt os og få en uforpligtende snak om de mange muligheder indenfor belysning.

Kontakt vores el-firma i dag

Kontakt El-firma Knud Jørgensen på telefon 86 44 13 22 eller e-mail:
elfirma@knud-jorgensen.dk hvis du har spørgsmål, for rådgivning eller få et uforpligtende tilbud på dit projekt af vores professionelle elektriker.