El arbejde i Randers og omegn

El-Installation og andet el arbejde

El-Firma Knud Jørgensen udfører arbejde inden for et meget bredt felt af el-installation. Vi klarer enhver opgave, både store og små, for private og erhverv. Vi løser selvfølgelig standardopgaver, men vi påtager os lige så gerne de svære specialopgaver indenfor enhver type af el arbejde. Med 30 års erfaring i branchen har vi indgående kendskab til et meget stort område indenfor el-installationer, og samtidig har vi ekspertise til at gå i detaljer med særlige problemstillinger.

El arbejde i bredden

Vi tilbyder el-installation, service og vedligeholdelse på en lang række områder. Alt indenfor automatik og styring klarer vi. Belysning er vi eksperter i. Vi tager os af alarmer og andet indenfor overvågning. Vi opsætter antenneanlæg, varmepumper, solceller og meget, meget mere. Vi håndterer praktisk taget enhver slags el-installation, og vi udfører altid vores el arbejde professionelt og samvittighedsfuldt. Og naturligvis med høj service.

Professionel el-installation udføres

El-Firma Knud Jørgensen udfører el-installation og andet el arbejde i Randers og omegn. Vi arbejder for private husstande, for boligselskaber, for offentlige institutioner, og for erhvervskunder. Vi har stor ekspertise inden for enhver type af el-installation, eksempelvis landbrugsinstallationer af mange slags. Vi kommer meget gerne på besøg til en snak om ønsker og behov for el arbejde, og vi lytter aktid til vores kunder. Mens vi samtidig giver vores råd som fagfolk. Sammen finder vi den bedste løsning.

Kontakt vores el-firma i dag

Kontakt El-firma Knud Jørgensen på telefon 86 44 13 22 eller e-mail:
elfirma@knud-jorgensen.dk hvis du har spørgsmål, for rådgivning eller få et uforpligtende tilbud på dit projekt af vores professionelle elektriker.