Hvidevareservice og -salg i Randers og omegn

Hvidevareservice og hvidevaresalg

El-Firma Knud Jørgensen i Randers er det rigtige sted, når du skal købe hvidevarer. Med mange års erfaring i branchen inden for hvidevareservice og hvidevaresalg tilbyder vi kompetent rådgivning ved køb og installation af hvidevarer. Vores hvidevaresalg omfatter alle områder til både køkken og vask, blandt andet fører vi:

  • ​Vaskemaskiner
  • ​Tørretumblere
  • ​Komfurer
  • ​Køleskabe
  • ​Emhætter

Vores hvidevaresalg omhandler mærker af kvalitet, og vi leverer og installerer hvidevarerne.

Rådgivning om hvidevarer

Vi giver altid gerne råd og vejledning, også om køb af hvidevarer. Hvis du ønsker information om forskellige muligheder for hvidevarer, kan vi altid yde professionel rådgivning. Mange ting kan spille ind, når man skal vælge hvidevarer, hvad enten det drejer sig om vaskemaskine eller køleskab. For det første skal der naturligvis vælges kapacitet i forhold til hvor mange mennesker, der skal bruge hvidevarerne. Der er forskel på behovet i en stor institution og i en privat husstand med to beboere. Desuden er det en ide at vurdere vand- og energiforbrug, og en del andre forhold. Vi rådgiver også gerne om vores udførelse af hvidevareservice.

Reparation og hvidevareservice

Hvidevarer fra El-Firma Knud Jørgensen er af kvalitet, og de holder. Men det er altid en god ide at vedligeholde sine hvidevarer, og med tiden er hvidevareservice nødvendig. Vi tilbyder vedligeholdelse og reparation af alle slags hvidevarer. Vi reparerer også dine ældre hvidevarer, hvis du ønsker at vente med at købe nyt, og vi sørger for reservedelene.

Kontakt vores el-firma i dag

Kontakt El-firma Knud Jørgensen på telefon 86 44 13 22 eller e-mail:
elfirma@knud-jorgensen.dk hvis du har spørgsmål, for rådgivning eller få et uforpligtende tilbud på dit projekt af vores professionelle elektriker.