Varmepumper

Varmepumper

I princippet er varmepumper et omvendt køleskab. Hvor køleskabet leder den varme luft ud af køleskabet, leder varmepumpen den varme luft fra omgivelserne og ind i huset. Varmepumper er en rigtig god investering, først og fremmest fordi den kan give endog meget store besparelser på budgettet til opvarming, og samtidig stiger husets værdi med installation af varmpumpe. Desuden udnytter varmepumper energien bedre end de fleste andre opvarmningsformer, hvilket betyder, at man tillige giver en håndsrækning til miljøet.

Stor besparelse med varmepumpe

Der findes flere typer af varmepumper. Hvor stor besparelse på varmeregningen man kan forvente, afhænger af flere ting, dels selvfølgelig hvilken type opvarmning kunden har benyttet førhen, desuden ejendommens størrelse og forbrugets omfang generelt. Men der er stor sandsynlighed for at opnå besparelser, der kan mærkes, helt op til 50% i nogle tilfælde. El-Firma Knud Jørgensen udfører montering af alle mindre typer luft-til-luft varmepumper, og vi tilbyder samtidig service på samme pumper. Vi kommer i Randers og omegn.

De bedste varmepumper

Vi arbejder udelukkende med de bedste varmepumper på markedet, fra de førende leverandører, eksempelvis Samsung. Vi har desuden KMO-certifikat, hvilket giver vores kunder sikkerhed for, at vi ved, hvad vi har med at gøre: Vi leverer kun arbejde i topklasse. Montering af luft-til-luft varmepumpe kræver ikke store forandringer i huset, og pumperne er absolut rimelige i pris. En anden ting er, at enhver snak om besparelser på varmeregningen med fordel kan tage hensyn til isoleringen af boligen. Det siger sig selv, at et velisoleret hus får bedre gavn af en hvilken som helst opvarmningskilde, herunder en varmepumpe.

Kontakt vores el-firma i dag

Kontakt El-firma Knud Jørgensen på telefon 86 44 13 22 eller e-mail:
elfirma@knud-jorgensen.dk hvis du har spørgsmål, for rådgivning eller få et uforpligtende tilbud på dit projekt af vores professionelle elektriker.