Firmaprofil

Knud Jørgensen – vores profil

El-Firma Knud Jørgensen blev stiftet i 1985 af Knud Jørgensen og drives i dag af sønnen Henrik Jørgensen.. Vi har nu godt 30 års erfaring i branchen, og blandt andet af denne grund er vi ikke et hvilket som helst el-firma. Vores erfaring giver os styrke, både til at arbejde med avancerede detaljer og til at dække et bredt felt af opgaver indenfor el-installationer. Vi arbejder professionelt og ambitiøst med vores fag, og vi sætter en ære i altid at udføre et ordentligt stykke arbejde. Vores kunder kan stole på os.

Service og høj kvalitet

I El-Firma Knud Jørgensen er vi p.t. otte ansatte: Mester, fire svende, to elektriker lærlinge samt vores kontormedarbejder. Vi er alle stærkt koncentrerede om at udføre vores arbejde til kundernes tilfredshed. Vi yder høj service, udfører vores arbejde til aftalt tid og pris, og leverer en topprofessionel indsats. Vi giver kompetent rådgivning, og vi søger altid i et samarbejde med kunden at finde de bedste løsninger. El-Firma Knud Jørgensen er lig med kvalitet, professionalisme, og høj service.

Det skal virke, holde og se pænt ud

Tilfredse kunder er altid vores målsætning. Når vores firma udfører et stykke arbejde, skal det være i orden, både her og nu – og i lang tid fremover. Vores kunder skal være glade, fordi glade kunder forbliver vores kunder, og fordi glade kunder giver os endnu flere kunder. Ved det arbejde vi udfører, er især tre ting vigtige: Det skal virke, det skal holde, og det skal se pænt ud. Samtidig stræber vi altid efter at blive bedre. Vi arbejder målbevidst efter at være de bedste på vores område. Her og nu – og i lang tid fremover.

Kontakt vores el-firma i dag

Kontakt El-firma Knud Jørgensen på telefon 86 44 13 22 eller e-mail:
elfirma@knud-jorgensen.dk hvis du har spørgsmål, for rådgivning eller få et uforpligtende tilbud på dit projekt af vores professionelle elektriker.